Despre noi

Compania Style Home a fost infiintata acum 10 ani, avand ca obiect de activitate importul de mobilier si amenajari interioare, insa in urma cu 3 ani,datorita unui management performant, compania a  dezvoltat partea de import ceramica,obiecte sanitare si robineti, preluand rapid cele mai importante proiecte din piata.

De ce suntem diferiti de alte companii de profil?

Echipa Style Home este formata din oameni cu experienta vasta in domeniu oferind clientului cele mai bune solutii. Asadar profesionalismul, cele mai bune preturi cat si asigurarea unui centru de logistica foarte bine pus la punct(detinem depozite proprii unde produsele se gasesc pe stoc si unde putem pastra produsele din import pentru client) si un  customer service foarte promt ne diferentiaza de celelalte companii din domeniu.

style-home.ro ofera clientilor o gama variata de produse de la producarorii de top si va invitam sa vizitati showroom-ul din Str. Trifesti 12 pentru a vedea colectiile expuse pe site.

  • Despre noi

Cerere de ofertă

Completați formularul de mai jos unde sunt incluse produsele selectate de Dvs. ca fiind de interes, și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.