Stiluri de design interior: Marmura

Este timpul să vorbim despre trendul marmura. Fie ca este vorba de placare pereți, podele sau piese de mobilier ce contin marmura, intalnim tot mai des acest produs.

Daca va doriti un interior all marble sau  doar mici elemente de marmură, acest stil de design interior este mai versatil decât credeți.

Optați pentru o paletă de culori minimalistă și puteți încorpora un decor de marmură in aproape orice spațiu din casă.

Marmura este cu siguranță un element foarte des folosit în amenajarea de  băi și bucătării,  dar de asemenea, este potrivit pentru fiecare cameră din casă, de la living la dormitoare.

Un perete de marmură poate adăuga un acel accent de lux și, de asemenea, vă oferă mult mai multă versatilitate în felul în care in care decorați.

Iată câteva dintre modalitățile uimitoare prin care poți adăuga  marmura  în casa ta.

Combinați designul de marmură cu metal

Unul dintre cele bune moduri de a obține chicul contemporan în orice spațiu de locuit, este să fuzionarea elementelor din metal cu culorile ce se regăsesc în marmură.

Se pot folosi obliecte cu un finisaj din alama, crom, cupru, sau obliecte Gold sau Gold Brush, cum ar fi accesorii pentru masă, rame foto și suporturi pentru lumânări  sau chiar piese de mobilier,pentru a completa decorul din marmura din locuinta dumneavoastra

Alege marmura cu nuanțe bogate și luxoase

Principalul stil de design interior care conduce în acest an este luxury.

Adică lux serios. Iar marmura este perfect creeata pentru această tendință.Cu toate că minimalismul va avea întotdeauna un loc în inimile noastre, cu siguranță in acest an lucrurile s-au schimbat.

Așa că fiți pregătiți să mixati diferite texturi și imprimeuri. Cu cat avem o textura mai bogata cu atât este mai bine .

Colectia Marazzi All Marble vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra prin varietatea de culori, textura si glam

Mix! Mixati plăcile de marmură și terrazzo

Nu doar designul din marmură este in trend in acest an. Placile terrazzo,cu design retro,si a facut și o revenire spectaculoasa. Terrazzo, care este un amestec de mozaic cu marmură, sticlă și granit, este finisajul ideal pentru baie sau bucătărie pentru oricine dorește ceva diferit.În mod tradițional, terrazzo a fost folosit doar pentru pardoseli. Însă acum se vede pe blaturi, dușuri, mobilier, tapet și chiar imprimeuri pentru obicte decorative.

Pentru a descoperi aceasta lume minunata a produselor de marmura si terrazzo va invitam la showroom-ul notru din Str. Trifești 12, unde o echipa cu o vasta experienta in domeniu va poate oferi suportul necesar pentru proiectul dumneavoastra.

  • Blog
  • Stiluri de design interior: Marmura

Cerere de ofertă

Completați formularul de mai jos unde sunt incluse produsele selectate de Dvs. ca fiind de interes, și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.